loader

IJsselloop Deventer 2016

Wij creëren 360 video/Virtual Reality belevingen
Videocontent is bij uitstek het middel om uw verhaal bij uw doelgroep over te brengen. Versterk het verhaal in beeld! Steeds meer gebruikers besteden steeds meer tijd op smartphone, sociale netwerken en via on-demand-diensten.

Wat is virtual reality?
Virtual reality. Wat letterlijk vertaald virtuele realiteit betekend, was vroeger vooral een begrip bij games. Er was een hoofdrolspeler die in een virtuele realiteit bepaalde doelen moest behalen. Echter zat de gebruiker achter een PC of gameconsole. Door middel van een computer wordt een omgeving gesimuleerd, waarbij de gebruiker door het beïnvloeden van diverse zintuigen in een virtuele realiteit terecht komt. De persoon zal de ervaring krijgen dat hij/zij zich in deze omgeving bevindt. Sinds een paar jaar is er een evolutie aan het plaatsvinden op het gebied van media. Virtual reality, zal binnenkort bekend staan als leven en beleven binnen een digitale omgeving.

Is 360 graden video toepasbaar op mijn bedrijf?
Jazeker, 360 graden video helpt mee op allerlei fronten. Zo zal uw bedrijfsimago stijgen ten opzichte van de concurrent die het niet heeft. Wanneer uw (potentiële) klanten op uw website terecht komt, zal het transparant overkomen wanneer zij het bedrijf vanuit alle hoeken en gaten kan bekijken. Dit maakt het vertrouwensproces toegankelijker.

Onderstaand één voorbeeld van onze 360 video van de IJsselloop in Deventer 2016

 

Project Details

Client : Het Communicatiehuis
Date : 09/30/2015
Skills : 360° video

Copyright Mediavisie Communicatie b.v. 2017