loader

Bevolkingsonderzoek Oost

Mens en werk in beeld
In opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (het RIVM) organiseert Bevolkingsonderzoek Oost de bevolkingsonderzoeken borst-, baarmoederhals- en darmkanker in de provincies Gelderland en Overijssel. Bevolkingsonderzoek Oost heeft er dit jaar voor gekozen om voor haar opdrachtgever en stakeholders het jaarverslag in de vorm van een video aan te bieden. Mediavisie is gevraagd om samen met Bevolkingsonderzoek Oost hiervoor een script te schrijven en de film te produceren. Tevens zijn er drie video-items gemaakt die als voorlichtingsvideo’s over de verschillende onderzoeken op de website en tijdens presentaties gebruikt kunnen worden. Ook is er een corporate video gemaakt met informatie over de organisatie.

Bevolkingsonderzoek Oost had een periode van fusies en het opnieuw opbouwen van de organisatie achter de rug. In 2013 is een stevig fundament gelegd zodat de nieuwe organisatie nu met het volste vertrouwen vooruit kan kijken. Susanne Bentvelsen-Prins, bestuurder van Bevolkingsonderzoek Oost, zegt in de coroporate video: “Binnen de grote getallen van het bevolkingsonderzoek gaan we steeds meer toe naar de individuele benadering van onze cliënten. Dat doen we bijvoorbeeld door digitale informatie-uitwisseling waarbij je in je persoonlijke dossier kan kijken.

”Cliënten krijgen steeds vaker een persoonlijk dossier”

Het videojaarverslag is erg goed ontvangen. Het is origineel en de organisatie komt hierdoor positieve onder de aandacht. Door middel van sfeerbeelden, ondertiteling, voice-over en interviews met betrokkenen krijgt de kijker een goed beeld van de mensen en het werk van Bevolkingsonderzoek Oost. Een nieuwe uitdaging voor Bevolkingsonderzoek Oost wordt het grootschalige bevolkingsonderzoek Darmkanker onder mannen en vrouwen vanaf 55 jaar.

Bevolkingsonderzoek Oost Darmkanker:

Bevolkingsonderzoek Oost Borstkanker:

Bevolkingsonderzoek Oost Baarmoederhalskanker:

 

Project Details

Client : Bevolkingsonderzoek Oost
Date : 11/19/2014
Skills : Video
Address : http://www.bevolkingsonderzoekoost.nl/

Copyright Mediavisie Communicatie b.v. 2017